Regnskapsfører/autorisert regnskapsfører til vår avdeling i Sandnessjøen.

Vi kan tilrettelegge for kontorsted på Løkta eller Nesna dersom ønskelig.

Vi søker en person som enten har relevant erfaring fra regnskapsførsel, eller høyere økonomisk utdanning innen økonomi og regnskap. Er du nyutdannet oppfordrer vi deg til å søke. Dersom du ikke er autorisert regnskapsfører kan vi tilrettelegge en videre- eller etterutdanning som trainee frem til autorisasjon.

Din Bedriftspartner AS er et autorisert regnskapsførerselskap lokalisert i Sandnessjøen, Løkta og Nesna, og en del av Bedriftspartners virksomhet på Helgeland. Selskapet leverer tjenester innenfor regnskapsførsel, lønningsarbeid, økonomistyring og rådgivning. Vi har om lag 600 kunder, er 24 medarbeidere, hvorav 4 i Sandnessjøen, 2 på Løkta og 2 på Nesna. Selskapet er i en positiv utvikling og søker etter regnskapsfører.

Arbeidsoppgavene er:
Løpende regnskapsførsel, lønnsarbeid, rapportering og rådgivning, økonomistyring, kundeoppfølging og arbeid med egen kundeportefølje.

Vi forutsetter at du liker faget og ønsker å være med på å utvikle selskapet og bidra til at våre kunder på Helgeland får god hjelp og støtte.

Vi tilbyr muligheten til å være med å utvikle vårt miljø til å være et naturlig førstevalg for næringslivet på Helgeland. Vi gir våre regnskapsførere mulighet til høy personlig og faglig utvikling, samt et uformelt og trivelig miljø med svært høy kompetanse. Betingelsene du tilbys er fordelaktige.

Søknad og CV sendes via e-post til jc@dinbedriftspartner.no innen 14. august 2020.
For mer informasjon kontakt gjerne:
Magne Kr. Steinholt på tlf 957 37 365 eller
Jørn Clausen tlf 909 88 879.


Vil du jobbe som regnskapsfører i et moderne regnskapsbyrå lokalisert på Helgeland?

Bedriftspartner er alltid på utskikk etter nye dyktige medarbeidere til våre avdelinger.
Ta gjerne kontakt med oss på post@dinbedriftspartner.no. 

Ta gjerne kontakt

Kontaktinfo