Regnskapsfører til vår avdeling i Brønnøysund

Vi søker en person som enten har relevant erfaring fra regnskapsførsel, eller høyere økonomisk utdanning innen økonomi og regnskap. Dersom søkeren ikke er autorisert regnskapsfører kan vi tilrettelegge en videre- eller etterutdanning som trainee frem til autorisasjon.

Regnskapssentret AS er et autorisert regnskapsførerselskap lokalisert i Brønnøysund, og en del av Bedriftspartners virksomhet på Helgeland. Selskapet leverer tjenester innenfor regnskapsførsel, lønningsarbeid, økonomistyring og rådgivning. Har om lag 600 kunder, er 24 medarbeidere, hvorav 6 i Brønnøysund. Selskapet er i en positiv utvikling og søker etter regnskapsfører.

Arbeidsoppgavene er: Løpende regnskapsførsel, lønnsarbeid, rapportering og rådgivning, økonomistyring, kundeoppfølging og arbeid med egen kundeportefølje. Vi forutsetter at du liker faget og ønsker å være med på å utvikle selskapet i Brønnøysund og bidra til at våre kunder på Sør-Helgeland får god hjelp og støtte. Vi tilbyr muligheten til å være med å utvikle organisasjonen i Brønnøysund til å være et naturlig førstevalg for næringslivet på Sør-Helgeland. Vi gir våre regnskapsførere mulighet til høy personlig og faglig utvikling, samt et uformelt og trivelig miljø med svært høy kompetanse. Betingelsene du tilbys er fordelaktige.

Søknad og CV sendes via e-post til mhs@dinbedriftspartner.no innen 8. juni.
Du kan også kontakte Maria Helmersen Sommervik på tlf 917 09 304
eller Jørn Clausen tlf 909 88 879 for mer informasjon.


Vil du jobbe som regnskapsfører i et moderne regnskapsbyrå lokalisert på Helgeland?

Bedriftspartner er alltid på utskikk etter nye dyktige medarbeidere til våre avdelinger.
Ta gjerne kontakt med oss på post@dinbedriftspartner.no. 

Ta gjerne kontakt

Kontaktinfo